Προσωπικά Δεδομένα

Λαμβάνουμε, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε οποιαδήποτε πληροφορία εισάγετε στον ιστότοπό μας ή μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Επιπλέον, συλλέγουμε τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο Internet. Σύνδεση; διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Κωδικός πρόσβασης; πληροφορίες υπολογιστή και σύνδεσης και ιστορικό αγοράς. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και τη συλλογή πληροφοριών συνόδου, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων απόκρισης σελίδας, της διάρκειας των επισκέψεων σε ορισμένες σελίδες, των πληροφοριών αλληλεπίδρασης σελίδας και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση μακριά από τη σελίδα. Συλλέγουμε επίσης προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του κωδικού πρόσβασης, των επικοινωνιών). λεπτομέρειες πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας), σχόλια, σχόλια, κριτικές προϊόντων, συστάσεις και προσωπικό προφίλ.

 

Το www.optikorama.com εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ' οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή στον ιστότοπό μας, ως μέρος της διαδικασίας, συλλέγουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους συγκεκριμένους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.

Συλλέγουμε αυτές τις μη προσωπικές και προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους σκοπούς:

  1. Παροχή και λειτουργία των Υπηρεσιών.

  2. Να παρέχουμε στους χρήστες μας συνεχή βοήθεια πελατών και τεχνική υποστήριξη.

  3. Για να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους επισκέπτες και τους χρήστες μας με γενικές ή εξατομικευμένες ειδοποιήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και διαφημιστικά μηνύματα.

  4. Δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών δεδομένων και άλλων συγκεντρωτικών ή / και συναγόμενων μη προσωπικών πληροφοριών, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εμείς ή οι επιχειρηματικοί εταίροι μας για την παροχή και βελτίωση των αντίστοιχων υπηρεσιών μας.

  5. Να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

 

Η εταιρεία μας φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wix.com. Η Wix.com μας παρέχει την ηλεκτρονική πλατφόρμα που μας επιτρέπει να πουλάμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε εσάς. Τα δεδομένα σας μπορούν να αποθηκευτούν μέσω της αποθήκευσης δεδομένων, των βάσεων δεδομένων και των γενικών εφαρμογών Wix.com της Wix.com. Αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε ασφαλείς διακομιστές πίσω από ένα τείχος προστασίας.

Όλες οι πύλες άμεσης πληρωμής που προσφέρονται από την Wix.com και χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζει το PCI-DSS, όπως τη διαχειρίζεται το Συμβούλιο Ασφάλειας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μάρκας Visa, MasterCard, American Express και Discover. Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών της πιστωτικής κάρτας από το κατάστημά μας και τους παρόχους υπηρεσιών.

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ειδοποιήσουμε σχετικά με το λογαριασμό σας, για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το λογαριασμό σας, να επιλύσετε μια διαφορά, να συλλέξετε αμοιβές ή χρήματα, να διατυπώσετε τις απόψεις σας μέσω ερευνών ή ερωτηματολογίων, να στείλετε ενημερώσεις σχετικά με την εταιρεία μας ή, να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβάλουμε τη Συμφωνία Χρήστη, τους ισχύοντες εθνικούς νόμους και οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί να έχουμε μαζί σας. Για τους σκοπούς αυτούς, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, μηνυμάτων κειμένου και ταχυδρομείου.

Αν δεν θέλετε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 5312004 (Ελλάδα) +43 69910203096 (Εξωτερικό) ή στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε: info@optikorama.com.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακαλούμε να την επανεξετάζετε συχνά. Οι αλλαγές και οι διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο. Εάν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν, τις χρησιμοποιούμε και / ή αποκαλύπτουμε.

Εάν επιθυμείτε: να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες έχουμε σχετικά με εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 5312004 (Ελλάδα) +43 69910203096 (Εξωτερικό) ή να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@optikorama.com.

Άδεια χρήσης του περιεχομένου που δημιουργείτε και κοινοποιείτε: Το περιεχόμενο που δημιουργείτε και κοινοποιείτε στο Optikorama.com ανήκει σε εσάς και τίποτα από όσα αναφέρονται στους παρόντες Όρους χρήσης δεν σας αφαιρεί τα δικαιώματα που έχετε επί του περιεχομένου σας. Μπορείτε να κοινοποιείτε το περιεχόμενό σας ελεύθερα, σε όποιον θέλετε και όπου θέλετε. Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, ωστόσο, πρέπει να μας παραχωρήσετε σχετική άδεια για τη χρήση αυτού του περιεχομένου.
Συγκεκριμένα, όταν ανεβάζετε περιεχόμενο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (π.χ. φωτογραφίες ή βίντεο) στα Προϊόντα μας ή σε σχέση με αυτά, μας παραχωρείτε μια μη αποκλειστική, μεταβιβάσιμη, περαιτέρω εκχωρητέα, παγκόσμια άδεια, χωρίς υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων εκμετάλλευσης (royalties), για τη φιλοξενία, χρήση, διανομή, τροποποίηση, εκτέλεση, αντιγραφή, δημόσια εκτέλεση, προβολή και μετάφραση του περιεχομένου σας, καθώς και για τη δημιουργία παράγωγων έργων από αυτό το περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι αν κοινοποιήσετε μια φωτογραφία στο Optikorama.com μας δίνετε την άδεια να αποθηκεύσουμε, να αντιγράψουμε και να κοινοποιήσουμε αυτή τη φωτογραφία σε τρίτους, όπως π.χ. σε παρόχους υπηρεσιών που υποστηρίζουν την υπηρεσία μας ή άλλα Προϊόντα του Οπτικοραμα NP που χρησιμοποιείτε.