Η Oakley πλέον είναι επίσημος συνεργάτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου !


Από τη μία πλευρά, υπάρχει η Oakley με το πάθος και το όραμά της για να επιτύχει την καλύτερη απόδοση στον αθλητισμό. Από την άλλη, η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η πιο σημαντική και μακρόχρονη εμμένουσα ποδοσφαιρική συμμαχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην αρχή της επικείμενης ποδοσφαιρικής περιόδου η Oakley παρέχει τεχνολογικά προηγμένες ασπίδες και γυαλιά με τεχνολογία Prizm ™ Lens για τις 32 ομάδες, το προσωπικό, τους υπαλλήλους και τους φίλους της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας, χάρη σε μια μνημειώδη τετραετή συνεργασία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία της μάρκας στην ιστορία.


Όντας μια ρίζα που βασίζεται σε οπτικά συστήματα υψηλής απόδοσης, η κύρια εστίαση της Oakley στην εταιρική σχέση είναι η παροχή μοναδικής τεχνολογίας φακών στο παιχνίδι και η βοήθεια των παικτών να δουν το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο μέσω του Prizm. Σε ένα τέτοιο άθλημα με γρήγορο ρυθμό, όπου η γρήγορη λήψη αποφάσεων είναι καθοριστική και η καθαρή όραση είναι ζωτικής σημασίας, οι ασπίδες Oakley έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση και να βελτιστοποιούν την ασφάλεια των παικτών NFL. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του NFL, όλοι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να φορούν Prizm Clear ασπίδες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.


Πίσω από την τεχνολογία φακού Oakley Prizm υπάρχουν δεκαετίες έρευνας που επιτρέπουν στην Oakley R & D ομάδα στο Foothill Ranch να σχεδιάσει μια μοναδική τεχνολογία φακού που τελειοποιεί μεμονωμένα χρώματα για να βελτιστοποιήσει την αναγνώριση λεπτομερειών στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον που κανονικά θα χάνονταν με γυμνό μάτι.


Η Oakley ξεκίνησε επίσης μια νέα ταινία μάρκας, θέτοντας το κοινό στο πεδίο NFL και αφήνοντάς τον να βιώσει τι θα δουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου μέσω του Prizm κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Για να το πετύχει αυτό, το εμπορικό σήμα δημιούργησε μια ποικιλία από προσαρμοσμένες μηχανές POV για να φέρει την εμπειρία στη ζωή μέσα από τα μάτια των αθλητών Team Oakley, συμπεριλαμβανομένου του Patrick Mahomes II 2019 MVP του NFL των Kansas City Chiefs, JuJu Smith-Schuster του Pittsburgh Steelers και Derwin James νεώτερος των Los Angeles Chargers.


Η Oakley αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις απόδοσης των καλύτερων αθλητών του κόσμου, αλλά και κάνει τις ίδιες καινοτομίες διαθέσιμες για αθλητές όλων των επιπέδων και για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ίδια τεχνολογία γυαλιών που χρησιμοποιείται στα πεδία NFL θα είναι διαθέσιμη σε οπαδούς που μπορούν πλέον να εκπροσωπούν την αγαπημένη τους ομάδα με μια ειδική συλλογή γυαλιών NFL από την Oakley, διαθέσιμη για τις 32 ομάδες σε στυλ δύο ανδρών, Holbrook ™ και Flak® 2.0 XL και επτά ομάδες σε γυναικεία στυλ, Low Key. Η συλλογή έρχεται εξοπλισμένη με το Prizm, το λογότυπο της επίσημης ομάδας χαραγμένο στο φακό και τις ομαδικές λεπτομέρειες. Οι φίλοι μπορούν επίσης να προσαρμόσουν επιλεγμένα πλαίσια με το Προσαρμοσμένο Πρόγραμμα Oakley, δημιουργώντας ένα μοναδικό κομμάτι γυαλιών με το λογότυπο της ομάδας NFL και τα προτιμώμενα χρώματα.


Για να γιορτάσει την εταιρική σχέση ορόσημο, η Oakley ανέλαβε την εικονική Times Square της Νέας Υόρκης το βράδυ της 26ης Αυγούστου, φιλοξενώντας μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες και αθλητές του ποδοσφαίρου, τόσο παλιές όσο και σημερινές, για μια θεαματική στιγμή έναρξης.


Σε μια εντυπωσιακή και συγκλονιστική 360 εμπειρία, οι γιγαντιαίες πινακίδες στην Times Square έγιναν σκοτεινές, δημιουργώντας μια διαταραγμένη στιγμή συσκότισης. Η περιοχή ξαφνικά γύρισε πίσω στη ζωή ως οπτικό θέαμα μεγαλύτερης διάρκειας ζωής που παρουσίαζε τους Mahomes, Smith-Schuster και James σε ένα δημιουργικά ενορχηστρωμένο και υψηλής ενέργειας κομμάτι περιεχομένου ειδικά σχεδιασμένο για να τρέχει στις διάφορες οθόνες.18 προβολές0 σχόλια

Εξυπηρέτηση πελατών

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τρόποι πληρωμής

 

SOCIAL
  • Facebook
  • Instagram

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 3 ΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ

Copyright © 2019 by Optikorama NP

© Copyright